Κίνα Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Μεγάλη θερμότητα

July 23, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μεγάλη θερμότητα

Η μεγάλη θερμότητα, ένας από τους εικοσιτέσσερις ηλιακούς όρους, είναι ο τελευταίος ηλιακός όρος το καλοκαίρι. Το Douzhiwei, το εκλειπτικό γεωγραφικό μήκος του ήλιου είναι 120°, και το φεστιβάλ είναι στις 22-24 Ιουλίου του γρηγοριανού ημερολογίου. «Shu» σημαίνει καυτό, και Dashu σημαίνει την ακραία θερμότητα. Η μεγάλη θερμότητα είναι σχετικά καυτότερη από τη μικρή θερμότητα. Είναι ο εντονότερος και καυτός ηλιακός όρος στο έτος, και η «υγρασία και η θερμότητα» φθάνουν στην αιχμή της αυτή τη στιγμή. Τα χαρακτηριστικά κλίματος της μεγάλης θερμότητας: υψηλής θερμοκρασίας και ακραία θερμότητα, συχνοί καταιγίδες και τυφώνες.

Η μεγάλη θερμότητα είναι ο καυτότερος χρόνος του έτους γύρω από το χρόνο «Zhongfu» στις «ημέρες σκυλιών». Κατά τη διάρκεια μεγάλου του θερινή περίοδο, ο ήλιος είναι άγριος, η θερμοκρασία είναι υψηλή, υγρή και βροχερή. Αν και είναι δύσκολο να πάσχει από τη θερμότητα και την υγρασία, είναι πολύ ευεργετικό στην αύξηση των συγκομιδών, και οι συγκομιδές αυξάνονται το γρηγορότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Από τους αρχαίους χρόνους, οι λαοί έχουν τη συνήθεια της κατανάλωσης του βοτανικού τσαγιού (fucha) στις ημέρες σκυλιών της μεγάλης θερμότητας Το Fucha, όπως το όνομα προτείνει, είναι ένα τσάι που πίνεται στις ημέρες σκυλιών. Επιπλέον, υπάρχει τελωνείο όπως το θυμίαμα καψίματος και η ξεραίνοντας πιπερόριζα. Η «μεγάλη θερμότητα» είναι η καυτότερη και πιό υγρή εποχή του έτους, και η εστίαση της υγειονομικής περίθαλψης είναι αυτή τη στιγμή «να αποτραπεί η θερμοπληξία» και «να αφαιρέσει την υγρασία».

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μεγάλη θερμότητα  0

Μερίδιο δύο καυτά προϊόντα ILikegroup σε σας.

Καθαριστής κλιματιστικών μηχανημάτων Aeropak

Φρέσκος ψεκασμός Aeropak aircon

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μεγάλη θερμότητα  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μεγάλη θερμότητα  2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας