Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call
SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD

SHENZHEN Ι-ΌΠΩΣ ΤΗ ΛΕΠΤΉ ΧΗΜΙΚΉ CO., ΕΠΕ

SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες: Aeropak Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 5,000,000-20,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 1997
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το Shenzhen ι-όπως τη λεπτή χημική Co., ΕΠΕ, μια οικογενειακή επιχείρηση της ι-ομοειδούς ομάδας μετοχών βιομηχανιών, που άρχισε στο έτος 1997, είναι ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των στεγανωτικών ουσιών και των προϊόντων αερολύματος. Οι στεγανωτικές ουσίες μας περιλαμβάνουν αλλά μην περιορισμένος στις στεγανωτικές ουσίες πολυουρεθάνιου (PU), PU τον αφρό (επεκτειμένος αφρός), τις στεγανωτικές ουσίες σιλικόνης, τον κατασκευαστή στολισμάτων RTV, την κόλλα επαφών, κ.λπ. Τα προϊόντα αερολύματός μας περιλαμβάνουν το ζωικό δείκτη, γραμμή που χαρακτηρίζει τα χρώματα, τα στοιχεία διασκέδασης κομμάτων & Χριστουγέννων, και τα προϊόντα βιομηχανικός-σκοπού.

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Οι άνθρωποι είναι η βάση, οι πελάτες είναι οι πρώτοι και η ποιότητα των προϊόντων είναι η γραμμή ζωής τη σε ολόκληρη επιχείρηση, που παρέχει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και την άριστη υπηρεσία, καθώς επίσης και συνεχώς που οδηγεί την επιχείρηση προς μια υγιή ανάπτυξη. Ενώ υποστηρίζονται με τους εξειδικευμένους εργάτες, τους πεπειραμένους μηχανικούς και τους μορφωμένους διευθυντές, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και θέλουμε να τις εκπληρώσουμε για σας. Έχουμε καθιερώσει τη στενή συνεργασία με τα ερευνητικά κέντρα διάφορων πανεπιστημίων στην Κίνα, και έχουμε τη μεγάλη ικανότητα Ε&Α να σας βοηθήσουμε για να αναπτύξουμε τα νέα στοιχεία.

 

Επάνω στον ποιοτικό έλεγχο, που οδηγείται από ISO9001, έχουμε τη σωστή ποιοτική άποψη οργάνωσης για τους εργαζομένους πρώτων γραμμών αρμόδιος για τους πελάτες καθώς επίσης και το μέλλον της επιχείρησης προσπαθήστε για μηές καταγγελίες από τους πελάτες. Στο υλικό, έχουμε φέρει στην προηγμένους μηχανή και τον εξοπλισμό από Ελβετό, γερμανικά και άλλες χώρες. Στην παροχή της πρώτης ύλης, έχουμε τη βοήθεια από τους άριστους προμηθευτές της βιομηχανίας ως εκ τούτου έχουμε ενισχύσει μια υψηλή αποδοτική και αξιόπιστη αλυσίδα προμηθευτών. Κάτω από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ο πεπειραμένος εργαζόμενος ολοκληρώνει την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής με τη χρησιμοποίηση του αξιόπιστου προηγμένου τύπου.

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

Τα προϊόντα μας έχουν εισαχθεί και έχουν γίνει αποδεκτά καλά σε περίπου 50 χώρες και περιοχές. Οι αγορές εξαγωγών μας καλύπτουν τις χώρες στο Βορρά και τη Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, Νότια Αφρική, καθώς επίσης και στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι η διεθνής επέκταση είναι η βασική ανησυχία μας, προσκαλούμε ειλικρινά την εκτιμημένη επιχείρησή σας για να προωθήσουμε τα εμπορικά σήματά μας στις αγορές σας και να μοιραστούμε τα οφέλη από κοινού. Επάνω στο ενδιαφέρον, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Ιστορία

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Μερικές λέξεις κλειδί για την επιχείρησή μας

1. Καθιερωμένος το 1997, περίπου 15 έτη ιστορίας
2. Είναι κύριος 2 κύριων εργοστασίων, ένα σε Zhongshan που κάνει το αερόλυμα, ένα σε Foshan που κατασκευάζει τις στεγανωτικές ουσίες
3. Τέσσερα (4) κύρια εμπορικά σήματα: Ι-ΟΠΩΣ, Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, IMAX, ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΕΝΏΝΕΙ
4. Πιστοποιητικά ISO9001, TUV, ASTM, της ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ, κ.λπ.
5. Χρυσό μέλος περισσότερων από 5 ιστοχώρων B2B: Alibaba, Alibaba Ιαπωνία, Alibaba Κίνα, κάνω--Κίνα, κ.λπ.

6. Ικανότητα παραγωγής μήνας περισσότερων από 6 εκατομμύριο PC
7. Μηνιαία εξαγωγή περισσότερα από 50 εμπορευματοκιβώτια
8. Εξαγόμενος σε περισσότερες από 50 χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική, η Νότια Αμερική κ.λπ.
9. Υπηρεσία cOem προσφοράς στα διεθνή εμπορικά σήματα: Wynn, ασπίδα κ.λπ.

10. Με περισσότερους από 10 μόνους πράκτορες στον κόσμο

11.The εκτελεστική επιχείρηση Προέδρου του Επιμελητηρίου Shenzhen του ηλεκτρονικού εμπορίου.

12. Έχουμε την ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης, ομάδα ποιοτικού ελέγχου, ομάδα σχεδίου, ομάδα πωλήσεων.

 

 

Υπηρεσία

1. Η επαγγελματική ομάδα μας θα σκάψει έξω οποιαδήποτε προϊόντα που χρειάζεστε από τους συμβεβλημένους κατασκευαστές μας.

2. Οι πελάτες καλωσορίζονται στη διαταγή των προϊόντων μας στα εμπορικά σήματά μας, και είστε ευπρόσδεκτοι να είστε ο διανομέας ή ο πράκτοράς μας προϊόντων ή εμπορικών σημάτων μας εάν μπορείτε να καλύψετε την απαίτησή μας ποσότητας και μάρκετινγκ στην περιοχή σας.

3. Οι πελάτες καλωσορίζονται στην καθιέρωση του cOem ή της σχέσης ODM με μας. Πηγαίνουμε στην ανάπτυξη και την κατασκευή των προϊόντων τι χρειάζεστε. Εάν επιτυγχάνοντας το συγκεκριμένο ποσό, θα απολαύσει το εύκαμπτο σχέδιο τακτοποίησης

4. Οι πελάτες μας αποκομίζουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα δαπανών με την αγορά μέσω μας, επειδή οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας είναι βασισμένες στην Κίνα.

5. Οι πελάτες καλωσορίζονται για να μας παρέχουν τα καλύτερα πρότυπα επιχειρησιακής συνεργασίας σας.

Η ομάδα μας

Το ILikeGroup σας καλωσορίζει!

 

Το ILikeGroup φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα SHENZHEN I-LIKE FINE CHEMICAL CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

  • Joe Putter

    Joe
  • Michael Jwadi

    Michael
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας