Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Αρχή του Φθινοπώρου

August 8, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή του Φθινοπώρου

Η αρχή του φθινοπώρου είναι ο δέκατος τρίτος ηλιακός όρος των «24 ηλιακών όρων» και η αρχή του φθινοπώρου. Το Dou αναφέρεται στο νοτιοδυτικό σημείο, ο ήλιος φθάνει στο γεωγραφικό μήκος 135°, στο γρηγοριανό ημερολόγιο κάθε χρόνο στις 7 Αυγούστου ή το φεστιβάλ 8. «Η στάση» είναι η αρχή της έννοιας «Το φθινόπωρο» σημαίνει ότι το σιτάρι είναι ώριμο. Η αλλαγή ολόκληρης της φύσης είναι μια βαθμιαία διαδικασία, η αρχή του φθινοπώρου είναι Yang συγκομίζει βαθμιαία, Yin αυξάνεται βαθμιαία, από Yang sheng που αλλάζουν βαθμιαία στο σημείο καμπής Yin sheng. Στη φύση, τα πράγματα αρχίζουν να αυξάνονται από την αφθονία στην ωριμότητα.
 Η αρχή του φθινοπώρου είναι ο τρίτος ηλιακός όρος μετά από σημαντική θερμότητα και τη δευτερεύουσα θερμότητα μεταξύ των 24 ηλιακών όρων. Από την άποψη της διαταγής των ηλιακών όρων, μετά από την αρχή του φθινοπώρου, ο δεύτερος ηλιακός όρος το φθινόπωρο, «τέλος της θερμότητας» (τέλος της θερμότητας), βγαίνει από τη θερμότητα. Οι 24 ηλιακοί όροι έχουν «θερμότητα τρεις» (δευτερεύουσα θερμότητα, σημαντική θερμότητα, θερμότητα τελών), «θερμότητα τρεις» στη μέση ενός ηλιακού όρου «φθινοπώρου», αφότου η αρχή του φθινοπώρου είναι το τέλος της θερμότητας (θερμότητα τελών). «Τρία η θερμότητα» και «τρία Fu» και οι δύο αντιπροσωπεύει τον καυτό και πολύ καυτό καιρό, και «τρεις ημέρες σκυλιών» περιλαμβάνουν δευτερεύουσα θερμότητα, σημαντική θερμότητα, την αρχή του φθινοπώρου και το τέλος της θερμότητας. Στους 24 ηλιακούς όρους, οι θερινές ημέρες είναι μακρύτερες.
 Η αρχή του φθινοπώρου σημαίνει ότι η πτώση, η υγρασία, κ.λπ., είναι σε ένα σημείο καμπής στο έτος και τείνουν να μειωθούν ή να μειωθούν. Από την αρχή του φθινοπώρου, οι περίβολοι Yang βαθμιαία, και όλα τα πράγματα είναι σταματημένοι. Η αρχή του φθινοπώρου και η αρχή της άνοιξης, η αρχή του καλοκαιριού, και η αρχή του χειμώνα καλούνται «λι τέσσερα», το οποίο είναι επίσης ένα από τα «τέσσερα οκτώ τμήματα» στους αρχαίους χρόνους. Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ωρίμανσης και της συγκομιδής σιταριού. Στην αρχή του φθινοπώρου, ο αρχαίος λαός είχε τη συνήθεια της προσφοράς των θυσιών στο Θεό εδάφους και του εορτασμού της συγκομιδής. Υπάρχει επίσης τελωνείο όπως το «κολλώντας λίπος φθινοπώρου» και το «φθινόπωρο δαγκώματος».

Το φθινόπωρο είναι επίσης η εποχή συγκομιδών, ελπίζω ότι η καθεμία μπορεί να συγκομίσει το σύνολο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή του Φθινοπώρου  0

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας