Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Johnken

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

Γιορτή γενεθλίων Αυγούστου

August 25, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιορτή γενεθλίων Αυγούστου

Εορτασμοί γενεθλίων Αυγούστου σε Shenzhen ι-όπως τη λεπτή χημική Co., ΕΠΕ.
Γιορτάσαμε πρόσφατα τα γενέθλιά μας Αυγούστου [όνομα επιχείρησης] με ένα διασκέδαση-γεμισμένο κόμμα για τους υπαλλήλους μας. Το κόμμα κρατήθηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια δύο συναδέλφων μας, Julia και ερυθρός.
Οι εορτασμοί άρχισαν με μια ομάδα συναδέλφων που συλλέγουν γύρω από τον πίνακα γενεθλίων, που τραγουδά χρόνια πολλά ενώ η Julia και ερυθρός εξερράγη τα κεριά στα κέικ τους. Το κέικ γενεθλίων ήταν εύγευστο, και ο καθένας αγάπησε τη γλυκιά έκπληξη.
Μετά από την κοπή κέικ, όλοι συμμετείχαμε σε μερικά διασκέδαση-γεμισμένα παιχνίδια που έφεραν το γέλιο και τη χαρά στα πρόσωπά μας. Υπήρξε κάποια διέγερση και οι ανταγωνιστικοί κύκλοι των παιχνιδιών με τους νικητές που λαμβάνουν τις αποδείξεις δώρων και άλλη κατάπληξη μεταχειρίζονται.
Είχαμε επίσης τα εύγευστα πρόχειρα φαγητά και τα αναζωογονώντας ποτά που κράτησαν το καθένα ενεργοποιημένο σε όλο το κόμμα. Οι υπάλληλοί μας απόλαυσαν και πέρα από τα τρόφιμα και τα ποτά, συγχαίροντας τη Julia και ερυθρός. Η ημέρα ήταν όχι μόνο για τον εορτασμό των γενεθλίων των συναδέλφων μας, αλλά και για την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματός μας.
Ο εορτασμός γενεθλίων Αυγούστου ήταν μια μεγάλη επιτυχία, με όλους τους συναδέλφους μας που ενώνονται και που έχουν ένα φύσημα. Με τέτοιες καταπληκτικές μνήμες και κερδίζει, είμαστε ήδη συγκινημένοι για να γιορτάσουμε την επόμενη γιορτή γενεθλίων μας!
Για να δείτε τις περισσότερες εικόνες και διασκέδαση από τους εορτασμούς γενεθλίων μας, παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστοχώρο επιχείρησής μας.

Το Shenzhen ι-όπως τη λεπτή χημική Co., ΕΠΕ, μια οικογενειακή επιχείρηση της ι-ομοειδούς ομάδας μετοχών, που άρχισε το 1997, είναι ηγέτης στο σχέδιο, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των προϊόντων και των στεγανωτικών ουσιών αερολύματος. Τα προϊόντα αερολύματός μας περιλαμβάνουν τα χρώματα ψεκασμού, τα προϊόντα προσοχής αυτοκινήτων, την προσοχή και την επισκευή ελαστικών αυτοκινήτου, και τα προϊόντα βιομηχανικός-σκοπού. Οι στεγανωτικές ουσίες μας περιλαμβάνουν αλλά μην περιορισμένος στις στεγανωτικές ουσίες πολυουρεθάνιου (PU), PU τον αφρό (επεκτειμένος αφρός), τις στεγανωτικές ουσίες σιλικόνης, τους κατασκευαστές στολισμάτων RTV, και τις κόλλες επαφών.

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για τα προϊόντα προσοχής αυτοκινήτων Aeropak, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιορτή γενεθλίων Αυγούστου  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας